De kansen van Barcelona zijn helemaal gekeerd: "We geloven nog in de titel"

  Ronald Koeman zag zijn team maandagavond met 4-1 winnen van Huesca.

  't Kan verkeren, wist Ronald Koemans landgenoot Bredero ruim 400 jaar geleden al. Zo moeizaam Barcelona voor de dag kwam in de 1e helft van het seizoen, zo swingend is het voetbal nu. In 2021 liet de ploeg amper 2 punten liggen en zo is een 27e landstitel plots weer een realistisch scenario voor het team van Koeman.

  Na de 4-1-overwinning maandagavond tegen Huesca stak coach Ronald Koeman zijn titelambities niet onder stoelen of banken. "Ik heb altijd gezegd dat er nog veel kon gebeuren in de titelstrijd", sprak de Nederlander.

   

  "We hebben ons goed herpakt nadat we in het begin van het seizoen veel punten hadden laten liggen. We spelen goed voetbal en we hebben er vertrouwen in dat we nog kunnen meestrijden om de titel."

   

  "We hebben in de 1e helft van het seizoen wel al vaak met punten gemorst. We kunnen het ons niet veroorloven om nu nog veel te laten liggen. We moeten ons huidige niveau aanhouden. Doen we dat niet, dan kunnen we tegen iedereen punten verspelen."

  De reeks van Barcelona in 2021 oogt indrukwekkend:

  Lees ook: