Ga naar de inhoud

Opnieuw duel Barça-PSG in Champions League, haalbare loting voor Duivels

Barcelona-PSG is de topaffiche van de 1/8e finales in de Champions League.

Er is geloot voor de 1/8e finales in de Champions League. De affiche die in het oog springt, is de clash tussen Barcelona en Paris Saint-Germain. Ook de match tussen Atletico Madrid en Chelsea is op papier een mooi duel. De Rode Duivels die nog meespelen in de Champions League lijken haalbare kaarten getrokken te hebben.

De 1/8e finales worden in 2021 afgewerkt. De heenwedstrijden staan op 16-17 en 23-24 februari op de planning. De returns volgen op 9-10 en 16-17 maart. Titelverdediger Bayern München neemt het op tegen Lazio, dat uit de groep met Club Brugge kwam.

 

Barcelona speelt (opnieuw) tegen PSG. Dat is een heruitgave van de 1/8e finale in 2017. Toen maakte Barcelona een 4-0-nederlaag uit de heenmatch goed met een 6-1-zege in eigen huis. De beroemde remontada. De twee clubs speelden ook al tegen elkaar in 1995, 2013, 2014 en 2015.

 

Atletico Madrid, de ploeg van Yannick Carrasco, speelt tegen Chelsea. Daarmee lijkt Carrasco de lastigste tegenstander te hebben van alle Duivels. Kevin De Bruyne en Manchester City spelen tegen Borussia Mönchengladbach. Liverpool, met Divock Origi, speelt tegen Leipzig.

 

De drie Belgen van Borussia Dortmund spelen tegen Sevilla. En Courtois en Eden Hazard (Real Madrid) nemen het op tegen Atalanta.

Statistieken over de matchen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.