Clement: "Ruud Vormer werd naar het ziekenhuis gevoerd met buikklachten"

  Ruud Vormer

  Geen spoor van Ruud Vormer gisteren tegen STVV. Nochtans was de Nederlander aangekondigd in de basis, maar hij bracht de avond door in het ziekenhuis.

  Club Brugge-coach Philippe Clement gaf na afloop van de match tegen STVV uitleg bij de afwezigheid van Ruud Vormer. "Hij had vlak voor de aftrap buikklachten", vertelde Clement op de persconferentie.

   

  "Zijn buik was helemaal opgezwollen. Hij heeft nog geprobeerd om op te warmen, maar dat ging totaal niet. Daarom is beslist hem naar het ziekenhuis te brengen."

   

  Intussen is gebleken dat het wel meevalt voor Vormer, die gisteravond weer naar huis mocht. De middenvelder werkt vandaag individueel. De cruciale Champions League-wedstrijd van komende dinsdag tegen Lazio zou niet in het gedrang komen.