Club Brugge presenteert zijn nieuwe shirts voor 2020-2021

  Dit zijn de shirts voor het nieuwe seizoen.

  Club Brugge heeft op de eerste échte trainingsdag zijn nieuwe voetbalshirts voorgesteld voor het seizoen 2020-2021. Ontdek hier de nieuwe outfits. Op de achterkant staat de financiële dienstverlener Candriam als nieuwe sponsor.

  Voor het shirt van komend seizoen grijpt Club Brugge terug naar het beproefde recept van twee seizoenen geleden, met de 3 verticale strepen op een blauwe achtergrond. Het meest opmerkelijke verschil is dat het zwarte kraagje wordt ingeruild voor een blauw exemplaar.

   

  Het uitshirt ziet er dan weer helemaal anders uit. Het lichtblauwe is veranderd in een wit shirt met dikke grijze schuine banden.

   

  Samen met de voorstelling van de shirts en van de nieuwe rugsponsor presenteerde Club Brugge ook zijn nieuwe spelersbus. Die zal niet onopgemerkt door België tuffen, niet alleen door het blauw-zwarte uiterlijk, maar ook door de nummerplaat: FCB - 1.

  Ontdek het thuisshirt (blauw-zwart) en uitshirt (wit met grijze streep)

  Club Brugge pakt ook uit met een nieuwe bus: