Club Brugge opent voor 700 fans uitzonderlijk deuren van basecamp

  700 blauw-zwarte fans waren gisteren welkom in het Brugse trainingscentrum.

  700 blauw-zwarte fans waren gisteren welkom in het Brugse trainingscentrum.

  Woensdagavond heeft het grote publiek het gloednieuwe basecamp van Club Brugge kunnen bezoeken in Knokke-Heist. Zo'n 700 genodigden kregen een rondleiding in het prachtige trainingscentrum van blauw-zwart.

  Doorgaans is het basecamp van Club verboden terrein voor de supporters, maar dat was gisterenavond dus net een tikje anders. Het was dan ook de officiële opening van het trainingscentrum.

   

  Zo'n 700 supporters kregen de gelegenheid om het complex, goed voor een investering van 13 miljoen euro, te bezoeken. Ze kregen een uitgebreide rondleiding en konden een kijkje nemen in het auditorium, de fitnesszaal en de bureauruimtes.

   

  Iedereen was onder de indruk, inclusief voorzitter Bart Verhaeghe. "Dit is een droom die werkelijkheid wordt. Een ploeg van meer dan 11 mensen werkte samen om dit complex te realiseren", zei een trotse Verhaeghe.

   

  Ook Leopold Lippens tekende present. De burgemeester van Knokke-Heist is in de wolken met de komst van Club. "Ik heb geen enkele opmerking over het nieuwe basecamp. Alles is werkelijk perfect", vertelde Lippens.

   

  Later op de avond volgde de spelersvoorstelling van zowel de mannen- als de vrouwenploeg. Afgewisseld met optredens van The Voice-winnaar Ibe werden de spelers aan het publiek voorgesteld.

  Foto's:

  Tweet van Club Brugge: