• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  KV Mechelen mist tegen Anderlecht zijn held van tegen Genk

  " "

  Gustav Engvall was tegen Genk goed voor 2 assists en 1 goal.

  KV Mechelen is uitstekend aan het seizoen begonnen. Na winst op Zulte Waregem op de openingsspeeldag volgde thuis een 3-1-stunt tegen kampioen Genk. KVM kan zo morgen met een gerust gemoed naar Anderlecht afzakken. Maar het doet dat wel zonder Gustav Engvall, de uitblinker van tegen Genk.

  Engvall schotelde vorig weekend Togui en De Camargo de 1-0 en de 3-1 voor, tussendoor zorgde de Zweedse aanvaller zelf nog voor de fraaie 2-1. Engvall kwam evenwel niet ongeschonden uit de strijd en raakt niet tijdig fit voor het duel tegen Anderlecht.

   

  Met Joachim Van Damme mist Mechelen nog een sterkhouder. De verdedigende middenvelder viel tegen Genk al snel uit met een spierscheuring. Hij is enkele weken out.