Ga naar de inhoud

ATP klassement

naampunten
1
Novak Djokovic
9990
2
Jannik Sinner
8660
3
Carlos Alcaraz
8145
4
Daniil Medvedev
7085
5
Alexander Zverev
5425
6
Casper Ruud
4480
7
Stefanos Tsitsipas
4030
8
Andrey Rublev
3830
9
Hubert Hurkacz
3675
10
Grigor Dimitrov
3640

Rafael Nadal (37) voelt zich niet topfit en past voor Indian Wells: "Kan niet tegen mezelf én fans liegen"

 do 7 maart 2024 06:54
Rafael Nadal
Zien we Rafael Nadal nog in competitieverband?

Rafael Nadal moet het tennistoernooi van Indian Wells aan zich voorbij laten gaan. De 37-jarige Spanjaard voelt zich "niet klaar om te spelen". De 22-voudige grandslamwinnaar hoopte zijn comeback te maken op het hoogste niveau na een hoop blessureleed. 

Vorig weekend dolde Rafael Nadal nog met landgenoot Carlos Alcaraz in een exhibitiewedstrijd in Las Vegas. Daar hield de Spanjaard een goed gevoel aan over.

 

Een paar dagen later is dat alweer verdwenen.

 

"Met spijt in het hart moet ik het geweldige toernooi van Indian Wells aan me voorbij laten gaan", opent hij zijn boodschap op sociale media. 

 

"Iedereen weet hoe graag ik hier speel, dat is ook de reden waarom ik vroeg naar de woestijn kwam om me voor te bereiden. Ik heb hard gewerkt om er te staan, maar ik ben nog niet fit genoeg om een toernooi op het hoogste niveau af te werken."

 

"Het is geen makkelijke beslissing", gaat Nadal voort. "Maar ik kan niet tegen mezelf en alle duizenden fans liegen. Ik zal jullie allemaal missen!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: