Ga naar de inhoud

Evrard keert terug naar Chelsea na operatie aan hamstring: "Zware dobber"

 do 11 januari 2024 13:21

Nicky Evrard ziet haar uitleenbeurt aan Brighton & Hove Albion sneller dan gepland ten einde komen. De doelvrouw van de Red Flames moet revalideren na een hamstringoperatie en daarvoor keert ze terug naar Chelsea. "Een zware dobber, fysiek en mentaal", schreef Evrard zelf op haar sociale media na de ingreep.

Met een foto op krukken in de gang van het ziekenhuis liet Evrard gisteren weten dat ze geopereerd is. "Alles is goed verlopen", klonk het. Vorige maand viel de 28-jarige doelvrouw tijdens een interlandbreak uit met een hamstringblessure

 

Haar revalidatie zal bij Chelsea gebeuren. Ze keert door de blessure sneller dan verwacht terug naar haar moederclub. Brighton & Hove Albion, de club die haar sinds deze zomer huurde van The Blues, besliste de leenovereenkomst al na een half seizoen stop te zetten.

 

"We willen Nicky bedanken voor haar bijdrages sinds ze deze zomer bij de club kwam en wensen haar het beste in haar herstel om weer volledig fit te worden", zegt managing director Zoe Johnson op de website van het team. Evrard speelde uiteindelijk slechts drie wedstrijden voor Brighton.

 

Afgelopen zomer ruilde de Gouden Schoen van 2022 Oud-Heverlee Leuven voor Chelsea. Voorlopig verloopt die stap naar de Premier League dus niet zonder slag of stoot.

 

"Dit is een zware dobber, fysiek en mentaal. Maar ik kom snel weer terug", sloot ze zelf haar post op Instagram af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.