Ga naar de inhoud

Opmerkelijk kerstgeschenk: Shohei Ohtani geeft vrouw van ploeggenoot Porsche in ruil voor rugnummer

 ma 25 december 2023 13:14

Een deal die resulteerde in een moment van verbazing. Japans toptalent Shohei Ohtani tekende de lucratiefste deal ooit om te gaan baseballen bij de LA Dodgers. Maar er ontbrak nog één ding: zijn geliefkoosde nummer 17. Dat was eigendom van Joe Kelly tot de Japanner tot een akkoord kwam met zijn vrouw, wat haar een splinternieuwe Porsche opleverde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

"Shut ... !?", meer kreeg Ashley Kelly niet uit haar mond toen ze haar voordeur opende.

 

Daar stond een splinternieuwe Porsche te blinken. "Een cadeautje van Shohei Ohtani", deelt manlief met de glimlach.

 

De 29-jarige Japanner tekende begin december de lucratiefste deal ooit in de Amerikaanse baseballcompetitie, goed voor 650 miljoen euro in 10 jaar.

 

Ohtani koos uiteindelijk voor de LA Dodgers, mede dankzij de #Ohtake17-campagne van Ashley Kelly om het multitalent te lokken. Ze gooide zo manlief Joe zijn rugnummer te grabbel, omdat het ook het favoriete getal is van Ohtani.

 

Dat lobbywerk apprecieerde hij duidelijk. Ashley kan voortaan in een blitse wagen naar de wedstrijden rijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: