Ga naar de inhoud

BEKIJK: RWDM-voorzitter Textor haalt uit naar de ref na verlies in Braziliaanse topper: "Pure corruptie"

 do 2 november 2023 15:42

John Textor heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. De Amerikaanse zakenman bezit met RWDM, Lyon, Crystal Palace en het Braziliaanse Botafogo 4 professionele voetbalclubs. Botafogo, leider in de Braziliaanse competitie, stond gisteren oog in oog met nummer 2 Palmeiras. Na een tumultueus slot trok Palmeiras aan het langste eind en dat was niet naar de zin van Textor.

Met een 3-0-voorsprong aan de rust leek er geen vuiltje aan de lucht voor John Textor en zijn club Botafogo. Maar dat zou snel veranderen in de tweede helft.

 

Met 4 tegendoelpunten, een gemiste strafschop en een rode kaart voor Botafogo-speler Adryelson gaf de thuisploeg de partij volledig uit handen.

 

Na de rode kaart slikte Botafogo nog 3 doelpunten, waarvan het winnende doelpunt in minuut 99. "De hele wereld heeft gezien dat dit geen rode kaart was", aldus de razende eigenaar.

 

En daar was één persoon schuldig aan, volgens Textor: "Dit is corruptie en diefstal. De scheidsrechter mag me komen opzoeken, maar hij moet morgen zijn ontslag geven", voegde Textor er nog aan toe.

Bekijk de reactie van John Textor:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: