Ga naar de inhoud

Wie staat eind deze week op kop? KAA Gent of Club Brugge? Dit zijn de 3 inhaalmatchen

Club Brugge speelt donderdag tegen Genk, Gent gaat woensdag op bezoek bij Antwerp.

Midweekvoetbal in de Jupiler Pro League deze week. De vijf clubs die actief zijn in Europa halen hun wedstrijd van de 5e speeldag in. Met Antwerp - Gent en Club Brugge - Genk staan er twee toppers op het menu. In Brussel spelen RWDM en Union de derby.

inhaalmatchen 5e speeldag

KAA Gent staat momenteel aan de leiding. Bij verlies kan Club Brugge de positie overnemen.

 

Peter Vandenbempt: "De inhaalwedstrijd van Club Brugge tegen Genk vind ik een belangrijke match. Het wordt een moment waarop Club Brugge een statement moet maken om te laten zien dat je wellicht toch de beste bent."

 

Ook naar de thuismatch van Antwerp kijkt onze commentator uit. "3 overwinningen in 7 matchen is te weinig voor de kampioen. Woensdag wordt het tijd om het nog een keer te laten zien tegen leider Gent."