Ga naar de inhoud

Aster Nzeyimana doet mee aan onze WK-pronostiek: "Argentinië is mijn topfavoriet"

De Sporza WK-pronostiek is niet alleen de ideale manier om je voorspellingen te meten met die van je vrienden, maar ook met die van enkele bekende gezichten. Aster Nzeyimana zal als commentator te horen zijn tijdens WK-wedstrijden en waagde zich ook al aan onze pronostiek. Daarin voorspelt hij enkele spektakelwedstrijden: "Ik hoop dat Servië voor vuurwerk gaat zorgen."

Via wkpronostiek.sporza.be kan je je voorspellingen voor de groepsfase van het WK nu invullen. Aster Nzeyimana is een van onze sportankers waarmee je jouw pronostiek kan vergelijken.

 

De grote landen komen grotendeels ongeschonden door zijn groepsfase, ook zijn topfavoriet Argentinië. "Bijna iedereen noemt Brazilië als topfavoriet, maar speciaal daarom zeg ik Argentinië. 

 

"Messi blijft de beste ooit en hij voelt zich eindelijk kiplekker in het elftal na die gewonnen Copa America. Het is gewoon een hele goede groep, als een bende vrienden."

De focus bij Nederland zal in de groepsfase zeker al aanwezig moeten zijn.

Aster Nzeyimana

In veel voorspellingen gaat Nederland fluitend door de groepsfase komen, maar zo ziet Aster het niet. "Senegal en Ecuador zijn echt allebei vervelende landen om tegen te spelen. De focus bij Nederland zal dus toch in de groepswedstrijden al aanwezig moeten zijn."  


"Senegal zou een verrassing kunnen zijn, het is wel de kampioen van Afrika natuurlijk. Veel valt of staat alleen met Mané, hun grote sterspeler. Ze hebben een fysiek sterk elftal met veel dynamiek, dat een verrassing kan zijn voor mensen die de Afrika Cup niet gevolgd hebben."

Servisch spektakel en hoge verwachtingen van Japan

"Van een ploeg als Servië hoop ik dat ze alles op alles zullen zetten en voor vuurwerk zullen zorgen." Aster pronostikeert dat Servië in elke groepswedstrijd 2 keer zal scoren, met als grootste spektakel de 4-2-nederlaag tegen Brazilië. "Dat is echt een match waar ik enorm naar uitkijk, tussen 2 geweldige lichtingen."  

 

Nog een land waarvan Aster hoge verwachtingen heeft, is Japan. "Ze zitten in een heel moeilijke groep dus ik weet niet hoever ze effectief zullen komen. Het is een heel leuk elftal, dat nog beter is dan in 2018."  

 

In de "groep des doods" vult hij een nipte nederlaag voor Japan in tegen Spanje, maar wel een gelijkspel tegen Duitsland.

De Japanners sneuvelden op het WK van 2018 in het absolute slot tegen de Rode Duivels (3-2).

Een wedstrijd die onze commentator en sportanker zeker aanraadt om te kijken, is Portugal - Uruguay. "Wat een match, dat gaat echt oorlog worden. Portugal heeft zoveel kwaliteiten en Uruguay is een ploeg vol bandieten. Het zijn allemaal misdadigers op een legale manier."

 

Als einduitslag zet Aster een 1-2 bij de clash tussen Portugal en Uruguay. Wil je al zijn voorspelde uitslagen ontdekken? Schrijf je dan nu in voor de Sporza WK-pronostiek.

Doe zelf ook mee aan de Sporza WK-pronostiek:

Wil jij je pronostiek voor die wedstrijd - en alle andere wedstrijden - meten met die van Aster Nzeyimana? Ga dan naar wkpronostiek.sporza.be en vul je voorspelling in. Maak een competitie aan, nodig je vrienden uit en voeg onder andere Aster NzeyimanaCatherine Van Eylen of Wesley Sonck  toe aan je competitie.