Ga naar de inhoud

Opgelet! Vul je Sporza WK-pronostiek in voor de halve finales

 zo 11 december 2022 07:01

Met ‘De Grote Sporza WK-Pronostiek’ organiseer je snel, makkelijk én gratis een online competitie onder vrienden rond het WK voetbal. Intussen zijn we toe aan de halve finales op het WK voetbal. Vergeet dan ook je pronostiek niet in te vullen.

Een pronostiek onder vrienden of collega’s is altijd een gesukkel met Excel-bestanden, verfrommelde papiertjes of bierkaartjes. Niet met de Sporza WK-pronostiek. Met de nieuwe app lanceer je in een handomdraai een online competitie over het WK. 

Speel samen met je vrienden of meet je met een aantal bekende gezichten, zoals Ruben Van Gucht, Wesley Sonck, Renaat Schotte, Fien Germijns, Thibault Christaensen, Dorianne Aussems en Astrid Demeure. Meespelen is supereenvoudig en helemaal gratis. 

 

Ga naar wkpronostiek.sporza.be en maak een competitie aan. Nodig vrienden, familie of collega’s uit (gewoon via Whatsapp of mail) en vul je voorspelling in. Meer hoef je niet te doen. Het klassement van je competitie wordt automatisch bijgehouden. Zo heb jij meer tijd om naar het voetbal te kijken.

 
Wie wint, wacht geen geldprijs of ander financieel gewin, wel eeuwige roem.