Ga naar de inhoud

Sandrine Tas heeft IKO beet als sponsor: "Nu kan ik focussen op wat ik goed kan: schaatsen!"

Sandrine Tas is fier om met IKO samen te kunnen werken.

Sandrine Tas gaat in zee met IKO als sponsor en dat alvast tot aan de Winterspelen van Milaan in 2026. IKO was al hoofdsponsor van het gelijknamige Nederlandse schaatsteam IKO, waar haar collega Bart Swings deel van uitmaakt. 

Sandrine Tas is erg enthousiast over de nieuwe sponsorovereenkomst met IKO. Geen verrassing gezien het topsportklimaat omtrent wintersporters tegenwoordig. Een langdurig sponsorcontract is geen overbodige luxe.

 

"Als sporter is het belangrijk om zo weinig mogelijk met de zakelijke kant bezig te moeten zijn. Een deal van 4 jaar - tot aan de Spelen - geeft me gemoedsrust en alle mogelijkheden om te focussen op wat ik goed kan: snel schaatsen!"

Toppers als Sandrine mogen niet in de koude komen te staan

IKO

Ook IKO zelf is tevreden met de overeenkomst: "We zijn al jaren met succes actief in het sponsoren van topatleten. Bart Swings, Peter Genyn, Sanne Cant en Mathieu van der Poel zijn slechts enkele van de talenten die zich aan ons gebonden hebben."

 

IKO had al langer contact met Tas, maar door de slechte financiële situatie van de Belgische schaatsbond zijn de onderhandelingen in een stroomversnelling terechtgekomen: "Toppers als Sandrine mogen niet in de koude komen te staan. Ze zal België met trots vertegenwoordigen op de Winterspelen."