Ga naar de inhoud

IN BEELD: Ronaldinho laat de Ghelamco Arena nog eens volstromen

Ronaldinho en Jelle Van Damme.

Op zijn 42e kraakt het lichaam van Ronaldinho, maar de voormalige Braziliaanse vedette is nog altijd zeer populair. De ex-speler van onder meer FC Barcelona vult zijn portefeuille tegenwoordig met een acte de présence links en rechts voor sponsor Circus. Vanavond maakte hij zijn opwachting in de Ghelamco Arena. 

20.000 tickets werden vlotjes uitgedeeld voor de Circus Cup, een galamatch tussen legendes van AA Gent en Standard in de Ghelamco Arena met Ronaldinho als special guest.

 

De Braziliaan is een uithangbord van Circus, geldschieter van beide clubs.

 

Vanavond slenterde hij over de Gentse grasmat met Gent-iconen als Frédéric Herpoel, Nana Asare, Marko Suler, Elimane Coulibaly, Khalilou Fadiga, Mido, Gunther Schepens en Danijel Milicevic.

 

Ronaldinho voetbalde ook een helft bij Standard, dat rekende op onder andere Jonathan Legear, Jelle Van Damme, Mehdi Carcela (afgevoerd met een blessure), Mbo Mpenza, Oguchi Onyewu en Ali Lukunku. 

 

De Ghelamco Arena geraakt bij de thuismatchen van AA Gent nooit volledig gevuld, ook vandaag was dat niet het geval. 

 

De te grote belangstelling veroorzaakte een verkeersinfarct van jewelste met files van meer dan een uur. 

 

Ronaldinho scoorde 2 keer en dook na een uur de catacomben in. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.