Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Herbekijk de beste fragmenten uit de aflevering van 10/09

Johan De Muynck, Sven Vanthourenhout en Dirk De Wolf waren te gast aan tafel bij Karl Vannieuwkerke.

De Vuelta-zege van Evenepoel komt nu wel erg dichtbij. Vive le Vélo maakt zich alvast klaar voor de feestelijkheden met een interessante aflevering. De gasten zijn Johan De Muynck, Dirk De Wolf en bondscoach Sven Vanthourenhout. Herbekijk de beste fragmenten hieronder.

Karl Vannieuwkerke praat je bij over de voorlaatste etappe:

Fans van Enric Mas in België? Ze bestaan:

Christophe Vandegoor bij Remco Evenepoel:

Sammy Neyrinck gaat langs bij de stille krachten achter Evenepoels succes:

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: Sven Vanthourenhout, Dirk De Wolf
ma 05 september 2022 69 min