Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Herbijk de beste fragmenten van de aflevering van 7/9

Remco Evenepoel staat opnieuw een dagje dichter bij eeuwige roem in Madrid. In Vive le Vélo kaartte Karl Vannieuwkerke samen met Bert De Backer, Tom Steels en Ine Beyen na over rit 17 in de Vuelta en rit 1 in de Vuelta voor vrouwen. Herbekijk hier de beste fragmenten.

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: Bert De Backer, Tom Steels en Ine Beyen.
ma 05 september 2022 62 min