Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Herbekijk de beste fragmenten uit de aflevering van 09/09

Karl Vannieuwkerke ontving Marijn de Vries, Robert Janssens en Tim Declercq aan zijn tafel.

De eerste grote ronde-overwinning in 44 jaar komt nu echt wel dichtbij voor ons land. Ook in Vive le Vélo bereikt de spanning stilaan een hoogtepunt. Karl Vannieuwkerke blikte samen met Marijn de Vries, Robert Janssens en Tim Declercq vooruit op de cruciale rit van morgen. Herbekijk hier de beste fragmenten uit de aflevering.

Karl Vannieuwkerke praat je door etappe 19:

Christophe Vandegoor praat met ritwinnaar en groene trui Mads Pedersen:

School in Dilbeek kleurt rood ter ere van Remco Evenepoel (en Ilan Van Wilder):

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: Marijn de Vries, Robert Janssens, Tim De Clercq.
ma 05 september 2022 61 min