Novak Djokovic investeerde in 2020 al in bedrijf dat coronabehandeling ontwikkelt

  Als niet-gevaccineerde mag Novak Djokovic niet deelnemen aan de Australian Open.

  Opvallend nieuws over Novak Djokovic. De CEO van een Deens biotechbedrijf heeft onthuld dat de Servische tennisser in 2020 al 80 procent van de aandelen heeft gekocht. Het gaat om een bedrijf dat een medische behandeling aan het ontwikkelen is tegen Covid-19.

  Als niet-gevaccineerde belandde Novak Djokovic de voorbije weken in een Australische soap. De nummer 1 van de wereld kreeg uiteindelijk geen visum en kon zijn titel niet verdedigen op de Australian Open.

  Nu blijkt dat de Serviër in 2020 al 80 procent van de aandelen gekocht heeft van het Deense biotechbedrijf QuantBioRes, dat een medische behandeling aan het ontwikkelen is tegen het coronavirus. Dus niet een vaccin.

   

  Het bedrijf ontwikkelt een peptide, dat verhindert dat het coronavirus de menselijke cel infecteert. Deze zomer wil het bedrijf testen uitvoeren in Groot-Brittannië.