Selectie Virton krijgt weer wat meer vorm: voorstelling coach en 2 extra spelers

  Christophe Grégoire is de nieuwe hoofdcoach van Virton.

  Nog 15 dagen en dan begint Excelsior Virton tegen Westerlo aan een nieuw seizoen in 1B. Met slechts een handvol spelers onder contract is er nog heel wat werk voor de boeg, maar er is beterschap op komst.

  Zo stelde Virton vandaag zijn nieuwe hoofdcoach Christophe Grégoire voor samen met sportief directeur Tom Van den Abbeele. Er komen met Din Sula (ex-Waasland-Beveren) en Keres Masangu (ex-Beerschot) ook 2 extra spelers bij met ervaring op het hoogste niveau.

   

  Emmanuel Coquelet wordt de T2 van Christophe Grégoire, Thiebaud Delmelle is de nieuwe teammanager en Guy Jongbloed wordt keeperstrainer.

   

  De komende dagen worden er ook nog verschillende huurspelers uit de Serie A verwacht. Vorige week stelde de club uit de provincie Luxemburg nog een partnerschap voor als "Europese eltiespeler" waar jonge talenten de kans zullen krijgen om tot ontbolstering te komen.

  Masangu en Sula.

  Sportief directeur Tom Van den Abbeele.