Veldbestormer gaf Hans Vanaken kans om eerste keer in te vallen op EK

  In de 91e minuut legde deze streaker het spel even stil.

  In de eerste twee groepsmatchen van het EK bleef Hans Vanaken aan de bank gekluisterd, maar tegen Finland wou bondscoach Roberto Martinez de middenvelder toch een kans geven in de slotfase. Maar dan moest de bal wel eens over de zijlijn gaan. Vanaken stond al enkele minuten ongeduldig te wachten, toen een vrouwelijke veldbestormer hem verloste. Door het oponthoud kreeg de tweevoudige Gouden Schoen toch een kans om zijn debuut te maken op het EK. In de 91e minuut nam hij de plek in van Kevin De Bruyne.

  Vanaken moest lang wachten op zijn invalbeurt

  Tot deze vrouw hem de nodige onderbreking van de match bezorgde

  En zo kon Vanaken toch zijn EK-debuut maken

  Ook bij Club Brugge zijn ze trots

  Lees ook: