De boodschap van Jan Vertonghen: "Je hebt me laten schrikken, Chris"

  Jan Vertonghen spreekt Christian Eriksen toe in het Nederlands.

  Heel wat voetbalinternationals hebben voor de camera een boodschap ingesproken voor hun Deense collega Christian Eriksen. Jan Vertonghen doet dat in naam van de Rode Duivels, in het Nederlands. De twee kennen mekaar van bij Ajax en Tottenham.

  Chris, je hebt ons allemaal laten schrikken. Iedereen in het team en in België leeft enorm met jou mee. Ik heb je even kunnen spreken en hoop dat alles goed komt. Veel sterkte voor jou en je familie!

  Jan Vertonghen

  VIDEO: De voetbalwereld steekt Christian Eriksen een hart onder de riem

  Christian Eriksen (29) stortte vorig weekend in tijdens de EK-match Denemarken - Finland (0-1). Zijn hart weigerde even dienst. De voetballer kreeg een hartmassage op het veld.

  denemarken - belgië: