Christian Benteke blijft 2 jaar langer bij Crystal Palace: "Er komt nog veel moois"

  Christian Benteke in het Palace-shirt.

  De Engelse Premier League-club Crystal Palace en Christian Benteke kunnen het goed met elkaar vinden. Beide partijen hebben een akkoord gesloten om twee jaar langer met elkaar door te gaan.

  Christian Benteke is 30. Zijn contract bij de Londense club liep na dit seizoen af, maar met deze overeenkomst heeft de Belgische spits zijn lot dus voor twee jaar extra aan Palace verbonden.

   

  Benteke speelt al sinds 2016 voor Palace. Hij maakte toen de oversteek van Liverpool. Palace legde een bedrag van ruim 31 miljoen euro op tafel voor onze landgenoot.

   

  146 wedstrijden speelde Benteke tot dusver voor Palace. 33 keer scoorde hij. Dit seizoen, waarin hij goed was voor 10 treffers, eindigde hij op de 14e plaats met Palace.

   

  "Het is een eer dat ik mijn contract heb kunnen verlengen", twittert Benteke, die zich met België voorbereidt op het EK.

   

  "De liefde en de steun die ik van de Palace-fans voel is ongelofelijk. Het avontuur gaat door. Er komt nog veel moois."

   

  Voorzitter Steve Parish prijst Benteke voor zijn aandeel in de uitbouw van Crystal Palace als een stabiele Premier League-club. 

   

  "Christian is een echte prof en heeft meer dan bewezen dat hij nog de kwaliteit en de honger heeft om voor onze club te presteren op het hoogste niveau."

  Tweets: