Dries Mertens brengt hulde aan Diego Maradona in hartje Napels

  Dries Mertens legt bloemen neer voor Diego Maradona.

  Na de Europa League-match tegen Rijeka heeft Dries Mertens bloemen neergelegd bij een herdenkingsplaats voor Diego Maradona in het centrum van de stad. "Zijn dood was een klap voor me", zegt de Rode Duivel.

  In Napels vind je op elke straathoek wel een eerbetoon aan Diego Maradona, die woensdag overleed. Dries Mertens zocht Quartieri Spagnoli op, een volksbuurt in het hart van de stad waar ook zijn beeltenis op de muur prijkt, om een eresaluut te brengen aan Maradona.

   

  "De dood van Maradona is wel hard aangekomen. Hij is zo belangrijk geweest voor deze stad. Het was een klap voor mij", vertelde Mertens vlak na de wedstrijd.

  Dries Mertens: "Het is hard aangekomen"

  Lees meer: