Mooi, het leven is mooi! Schlagerdeejay Jan Vertonghen poort en wordt gepoort

  Jan Vertonghen zendt zijn deejayset live uit op Instagram.

  Na de zege tegen Denemarken (4-2) en de kwalificatie voor de eindronde van de Nations League heeft aanvoerder Jan Vertonghen zich flink uitgeleefd op Instagram. Eerst poort de Rode Duivel Thomas Foket, daarna draait hij Vlaamse schlagers in de bus. En tot slot krijgt hij zelf een bal door de benen.

  Het Schlagerfestival met Jan Vertonghen

  Na het succes in Leuven tegen Denemarken vond Jan Vertonghen het tijd voor een karaokefeestje. De 33-jarige verdediger zette zich naast de buschauffeur om de stereo te bedienen. 

   

  Vertonghen haalde Mooi, 't leven is mooi van Will Tura, Zeg eens meisje van Paul Severs en 7 anjers, 7 rozen van Willy Sommers uit zijn smartphone.

   

  De Belgische international amuseerde zich kostelijk. Of zijn Portugese volgers - Vertonghen speelt in Portugal voor Benfica - er iets van begrepen hebben, is nog maar de vraag.

  Thomas Foket poorten

  De avond begon al uitstekend voor Jan Vertonghen, want in een rondo poortte hij Thomas Foket. "Een nieuw slachtoffer", klinkt het op Instagram.

   

  De flankspeler maakte voor het eerst in meer dan 3 jaar weer deel uit van de nationale kern.

  En zelf gepoort worden door Jan Vertonghen

  Wat Jan Vertonghen niet vermeldt op de sociale media is dat hij zelf ook een bal door de benen heeft gekregen. Deze keer is hij het slachtoffer van Kevin De Bruyne. Die kan het niet laten om de video te posten, tot groot jolijt van andere internationals.

  Meer over België - Denemarken 4-2: