Ga naar de inhoud

RWDM - Lierse Kempenzonen wordt uitgesteld door corona-uitbraak bij RWDM

Het coronavirus zorgt ook voor verschuivingen in 1B. Doordat er te veel coronabesmettingen zijn bij RWDM wordt het duel met Lierse Kempenzonen van morgen uitgesteld.

Bij RWDM waren er dinsdag 15 positieve gevallen: 4 spelers, 2 stafleden en 9 andere personeelsleden en vrijwilligers. Ook lagen er spelers (die negatief getest hadden) met symptomen in bed.

 

RWDM besliste daarom om iedereen, spelers maar ook werknemers en coaches, in quarantaine te plaatsen. De trainingen van woensdag waren ook geannuleerd.

 

De Pro League heeft nu beslist om het duel tussen RWDM en Lierse Kempenzonen van zaterdag uit te stellen. 

 

"Deze beslissing werd in samenspraak met beide clubs genomen omdat door een uitbraak van COVID-19 bij RWDM de kwalitatieve organisatie van de wedstrijd niet verzekerd kan worden. De nieuwe datum wordt later gecommuniceerd", meldt de Pro League.

 

Eerder werden ook al drie matchen van dit weekend in 1A uitgesteld: Charleroi - Waasland-Beveren, Cercle Brugge -Moeskroen en Eupen - KV Mechelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.