Ook Eupen-KV Mechelen en Cercle-Moeskroen zijn uitgesteld

  Het coronavirus heeft toegeslagen in de Jupiler Pro League. Nadat eerder al het duel tussen Charleroi en Waasland-Beveren werd uitgesteld, gaan ook de matchen Eupen-KV Mechelen en Cercle-Moeskroen zaterdag niet door.

  KV Mechelen en Moeskroen hebben te kampen met te veel besmettingen van spelers en vroegen bij de Pro League om hun wedstrijd van zaterdag uit te stellen. Daar is de kalendermanager op ingegaan. Een nieuwe datum is er nog niet.

   

  "Bij de laatste coronatest kregen vrijdagochtend 7 nieuwe spelers een positief resultaat te horen. Dat maakt samen met de eerdere 3 spelers dat KVM momenteel 10 spelers in quarantaine heeft", zegt KV Mechelen.

   

  "Alle spelers werden vandaag naar huis gestuurd en KV Mechelen vraagt aan de Pro League om de wedstrijd van morgen tegen Eupen uit te stellen zoals dat reglementair voorzien is. Maandag volgt een hertest voor alle spelers."

   

  Vanaf dat er 7 spelers van de A-kern positief testen op corona, mag een club uitstel aanvragen. Eerder werden ook al de wedstrijden van Waasland-Beveren tegen Oostende en Charleroi uitgesteld op basis van het COVID-19 protocol.