Ronaldo weerlegt de twijfels: "Klaar voor mijn 3e seizoen bij Juventus"

  Ronaldo zegt meer ambitie dan ooit te hebben.

  Cristiano Ronaldo (35) blijft volgend seizoen in de kleuren van Juventus spelen. Speculaties over een vertek van de Portugees uit Turijn waren na de vroege CL-uitschakeling gegroeid, maar de Portugees drukt die zelf de kop in.

  De uitschakeling van Juventus in de achtste finales van de Champions League zorgde ervoor dat Cristiano Ronaldo tijd wou nemen om na te denken over zijn toekomst.

   

  Die mededeling resulteerde in heel wat speculaties. Zou de Portugees Turijn verlaten, ook al heeft hij nog een lopende overeenkomst tot midden 2022?

   

  De voetballer laat nu alle vraagtekens verdwijnen. Op Instagram maakte hij bekend de Italiaanse club niet te verlaten. "Ik maak me klaar voor mijn derde seizoen als Bianconeri, met meer ambitie dan ooit. Met Juventus werken we om Italië, Europa en de wereld te veroveren."

   

  Uit zijn post kunnen we afleiden dat Ronaldo nog doelen voor ogen heeft met Juve. Hij is naar Turijn gekomen om succes te boeken in de CL. De Italiaanse club won deze niet meer sinds 1996. 

   

  In 2017 verloren ze de CL-finale tegen Real Madrid met 4-1. Vorig seizoen raakten ze in de kwartfinales niet voorbij het sterke Ajax. De Italiaanse titel winnen ze nu wel al 9 seizoenen op rij. 

  Ibrahimovic op weg naar contractverlenging in Milaan

  Bij AC Milan loopt het contract van de 38-jarige Ibrahimovic over drie dagen af. De aanvaller streek begin dit jaar opnieuw neer in Milaan. 

   

  Op sociale media post de Zweed een foto met een shirt van de club waarop zijn rugnummer van vorig seizoen (21) vervangen wordt door nummer 11. "Zoals ik al zei, dit was alleen nog maar de opwarming, AC Milan", voegt hij eraan toe. 

   

  Volgens de Italiaanse pers vonden club en speler een akkoord voor een seizoen, aan een jaarsalaris van 7 miljoen euro.