Zwarte reeks resultaten kost Albert Celades de kop bij Valencia

  Albert Celades kreeg de motor niet meer aan de praat bij Valencia.

  Valencia heeft afscheid genomen van trainer Albert Celades. Hij betaalt de prijs voor de reeks slechte resultaten. Van zijn laatste 13 duels kon Valencia er amper 2 winnen. Zijn assistent neemt over tot het einde van het seizoen.

  De positie van Albert Celades stond al een tijdje onder druk en vandaag maakte Valencia een einde aan de geruchten door Celades te ontslaan.

   

  Gisteren verloor Valencia kansloos van Villarreal met 2-0, het was de tweede wedstrijd op een rij dat Valencia geen enkele bal tussen de palen kreeg. De kansen op een CL-ticket zijn voor Valencia heel klein geworden.

   

  Celades presteerde dit seizoen aanvankelijk goed met Valencia en haalde ook de 1/8e finales in de Champions League. Daar kreeg het een flinke tik van Atalanta en beterschap kwam er niet. In de laatste 13 matchen konden slechts 2 zeges gevierd worden. 

   

  Voro Gonzalez, de assistent van Celades, neemt over tot het einde van het seizoen. Hij moet nog een Europees ticket uit de brand slepen. Woensdag wacht een duel met Athletic Bilbao.