Geen positieve tests bij Inter, Lukaku en co mogen individueel trainen

  Romelu Lukaku

  Inter Milaan, de club van Rode Duivel Romelu Lukaku, heeft donderdag op zijn website bekendgemaakt dat alle spelers een coronatest hebben afgelegd op de club en dat die test voor iedereen negatief was. 

  Gisteren raakte bekend dat onder meer spelers van Fiorentina en Sampdoria een positieve test op het coronavirus hebben afgelegd. Bij Inter testte niemand positief. Romelu Lukaku en zijn ploegmaats kunnen dus opnieuw individueel trainen op de club.

   

  Inter benadrukte op zijn website dat de club "de grootst mogelijke aandacht behoudt voor preventieve maatregelen om de gezondheid van de spelers en de werknemers van de club te beschermen".   

   

  De teams in Italië moeten nog tot minstens 18 mei wachten vooraleer groepstrainingen opnieuw mogelijk worden. De Serie A, die stilligt vanaf midden maart, hoopt begin juni opnieuw op te starten, al zijn de twijfels nog heel groot. Inter staat in de tussenstand derde, op negen punten van leider Juventus.

  Lees meer over de Serie A