AA Gent schrapt signeersessie: "Gevolgen van besmetting zouden heel groot kunnen zijn"

    Geen signeersessie voor de Gentse fans.

    AA Gent heeft beslist een signeersessie voor de fans, die vandaag gepland was, te verplaatsen naar een latere datum. Dat deelde de nummer 2 mee op zijn website. "De beslissing komt er op advies van de clubarts en als preventieve maatregel bij de coronaproblematiek", aldus de club.

    "Hoewel de kans minimaal is, is het risico op besmetting altijd aanwezig bij een dergelijk gebeuren", legt AA Gent uit. "Op zich niet dramatisch, maar de gevolgen van een besmetting zouden voor de club wel heel groot kunnen zijn gezien de maatregelen die dan genomen dienen te worden."

     

    "Wanneer slechts één speler of speelster besmet zou zijn, moet immers de volledige spelersgroep voor 14 dagen in quarantaine en dan is de competitie voor ons voorbij. Dat risico willen we niet nemen. Wij excuseren ons voor eventuele ongemakken en danken onze supporters voor het begrip."