Ga naar de inhoud

Iedereen bondscoach: Sporza-surfer kiest voor gevestigde waarden met stevig middenveld tegen Engeland

 di 26 maart 2024 11:31
Dit is jouw basiself tegen Engeland.

Na de non-prestatie tegen Ierland hebben de Rode Duivels iets recht te zetten tegen Engeland op Wembley. Dat heeft ook de Sporza-surfer begrepen. Die zet alle (fitte) grote kanonnen aan de aftrap vanavond. Ontdek hier de 11 Duivels van jullie keuze.

In doel koos de Sporza-surfer massaal voor Koen Casteels. Omdat de Wolfsburg-doelman niet fit is voor de confrontatie met Engeland, viel de keuze op Matz Sels.

 

Hij krijgt een viermansdefensie voor zijn neus. Jan Vertonghen krijgt in het hart gezelschap van Arthur Theate, omdat jullie voor zowel Timothy Castagne als Thomas Meunier kozen op de flanken. Die eerste zou - niet voor het eerst - dan tegen zijn voet moeten spelen op de linkerkant.

 

Een stevige portie fysieke kracht op het middenveld. Orel Mangala, Youri Tielemans en Amadou Onana is volgens jullie de perfecte driehoek om sterren als Jude Bellingham te beteugelen.

 

Voorin uiteraard de recordschutter Romelu Lukaku. Hij moet rekenen op de flitsen van Jeremy Doku en Leandro Trossard om de bal in doel te werken.

 

Het tactische plannetje waar ook Domenico Tedesco voor kiest? Het antwoord volgt dinsdagavond.

Gerelateerd: