Ga naar de inhoud

Mathieu van der Poel verlengt zijn contract bij Alpecin-Deceuninck tot 2028: "Een logische keuze"

 ma 18 maart 2024 17:34
Mathieu van der Poel blijft langer bij Alpecin-Deceuninck.

Opnieuw goed nieuws uit het kamp van Alpecin-Deceuninck. De ploeg maakte vandaag bekend dat het zijn goudhaantje Mathieu van der Poel tot 2028 heeft vastgelegd. "Dit is het perfecte team om wegwielrennen, mountainbike en veldrijden te blijven combineren", reageert de wereldkampioen.

Mathieu van der Poel (29) heeft zijn overeenkomst met Alpecin-Deceuninck verlengd tot eind 2028.

 

Het bestaande contract (tot eind 2025) werd ontbonden en verlengd met vijf jaar. Zo zal Van der Poel maar liefst 18 jaar in dienst van gebroeders Roodhooft hebben gereden.

 

Eerder vandaag zette Mathieu van der Poel zijn handtekening ook onder een 10-jarige overeenkomst als ambassadeur van fietspartner Canyon. 

 

"Deze verlenging is voor mij een logische keuze", reageert Van der Poel. "Ik heb me vanaf het begin bijzonder op mijn gemak gevoeld bij Philip en Christoph Roodhooft. Ik ben samen met het team gegroeid en heb nog steeds het gevoel dat we vooruitgang boeken."

 

"En hoewel we samen al veel successen hebben geboekt, ben ik nog steeds hongerig naar meer. Niet onbelangrijk daarbij is dat Alpecin-Deceuninck ook multidisciplinair is. Dit is het perfecte team om wegwielrennen, mountainbike en veldrijden te blijven combineren."

Gerelateerd: