Ga naar de inhoud

Pittige opdrachten voor Duivels: De Ketelaere treft Liverpool, Lukaku tegen AC Milan in Europa League

 vr 15 maart 2024 13:12

De weg naar Dublin is stevig voor onze Rode Duivels. Romelu Lukaku moet met AS Roma een Italiaans duel uitvechten met AC Milan. Atalanta en Charles De Ketelaere treffen op hun beurt topfavoriet Liverpool. Het leuke nieuws is wel dat de Belgen elkaar kunnen tegenkomen in de finale. Ontdek de volledige loting hier.

kwartfinales

Tegen de ploeg geloot worden die gisteren nog verschroeiend uithaalde (6-1 tegen Sparta Praag, red.), doet altijd even slikken.


Charles De Ketelaere en Atalanta maken zich op voor een trip naar Liverpool, misschien wel dé topfavoriet voor de eindzege in de Europa League.


Ook Romelu Lukaku maakt zijn borst al nat voor een Italiaans duel tussen AS Roma en AC Milan. Als de spits van de Rode Duivels daarin triomfeert, wacht het ongeslagen Leverkusen of West Ham United in de halve finales.

 

Wie goed tussen de lijnen leest, merkt dus ook dat onze landgenoten elkaar niet tegenkomen voor de absolute eindstrijd in Dublin. Kan vooral De Ketelaere stunten met zijn ploeg op weg naar een Belgisch getinte finale?

De heenwedstrijden van de kwartfinales worden afgewerkt op 9 and 10 april,  de terugwedstrijden staan een week later (16 en 17 april) op het programma.

Gerelateerd: