Ga naar de inhoud

Jan Bakelants in Wielerclub Wattage: "Ik heb samen met Maarten Vangramberen een tattoo laten zetten"

 do 29 februari 2024 12:03

Gaan Jan Bakelants en Maarten Vangramberen sinds kort met dezelfde tattoo op de arm door het leven? Dat wil de ex-renner het publiek laten geloven in de jongste aflevering van Wielerclub Wattage. "Ik denk al serieus na over een tweede tatoeage nu", glimlacht hij.

In Wielerclub Wattage doet Jan Bakelants een verhaal uit de doeken hoe hij samen met Maarten Vangramberen een tatoeage liet plaatsen in Ninove.

 

Maar heel erg overtuigend bleek zijn uitleg toch niet te zijn: de volle zaal in Mechelen ging niet mee in het "straffe verhaal" van Bakelants en had het bij het rechte eind.

 

"Het is geen échte tatoeage. Ik deed dit voor de actie voor meer verkeersveiligheid van Pommelien Thys", verklapte Bakelants over de "pinky promise" op zijn arm.

Onze "tattoo-artist" Bavo zette de "pinky promise" op de arm van Jan Bakelants

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd:

Beluister Wielerclub Wattage als podcast

Of bekijk Wielerclub Wattage op VRT MAX

UAE-winst van Van Eetvelt is straffer dan Kuurne winnen
Na het openingsweekend staan Ruben Van Gucht en zijn gasten, Tom Boonen, Mark Uytterhoeven, Dirk De Wolf en Jan Bakelants, weer rond de tafel. Ze zorgen voor nieuwe inzichten (UAE is straffer dan Kuurne, Alaphilippe valt door zenuwen en het is goed dat Van Aert Skujins niet kon volgen) en straffe verhalen (Jan zet een tattoo, Mark organiseert een bitch fight en Tom legt de koers stil).
woensdag 14/0267 min
Jouw ploeg mee aan de start?
Doe mee met de wielermanager 2024!
0
dagen
1
uur
0
minuten
0
seconden
Stel op tijd jouw ploeg samen en word dé Wielermanager van 2024!
Stel je ploeg samen
Gerelateerd: