Ga naar de inhoud

"Double denim, double fun": Alpecin-Deceuninck pakt uit met opvallende jeansuitrusting

 do 15 februari 2024 11:27
Gianni Vermeersch poseerde trots in zijn nieuwe uitrusting.

Is de laureaat van origineelste wielershirt dit seizoen bekend? Schrik niet op als je Mathieu van der Poel en co binnenkort in een jeansbroek door het peloton ziet scheuren. Alpecin-Deceuninck lanceerde donderdag zijn opvallende uitrusting voor het nieuwe wielerseizoen. Geslaagd? Oordeel vooral zelf.

"Double denim, double fun." Met die woorden lanceerden Alpecin-Deceuninck en kledingleverancier Kalas donderdag hun opvallende nieuwe uitrusting voor het komende wielerjaar.

 

"We omarmen de trend van het seizoen", klinkt het modebewust.

 

Gianni Vermeersch nam voor de gelegenheid de rol van paspop op zich. Hij zal straks, net als wereldkampioen Mathieu van der Poel, in een spijkerbroek de Vlaamse hellingen op stuiven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de voetsporen van Pantani

Helemaal uniek is zo'n jeansuitrusting in het peloton niet. Het legendarische Carrera-team maakte er immers zijn handelsmerk van eind jaren 80 en begin jaren 90.

 

De Italiaanse stal van grote namen als Marco Pantani, Stephen Roche of Claudio Chiapucci werd dan ook gesponsord door ... een jeansfabrikant.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: