Ga naar de inhoud

BEKIJK: Dries Mertens lepelt zijn eerste competitiegoals van het seizoen bij Galatasaray knap in doel

 za 25 november 2023 19:23

Dries Mertens kan het zeker nog. Na tien wedstrijden in de Turkse competitie stond zijn doelpuntenteller op nul. Tegen degradatiekandidaat Alanyaspor schudde hij de twijfels van zich af met twee goals en een assist. Vooral de 2-0 was een pareltje van de 36-jarige Belg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Met een assist op zak was het vertrouwen duidelijk aanwezig. 

 

Dries Mertens dribbelde zich een weg naar de zestien en legde aan. Met een heerlijk gelepeld balletje maakt hij er 2-0 van voor Galatasaray.

 

Einde van de droogte dit seizoen, dus. De 36-jarige (voormalige?) Rode Duivel prikte meteen nog zijn tweede goal van de avond tegen het net. Slachtoffer Alanyaspor incasseerde daarna nog het nekschot van Wilfried Zaha, goed voor 4-0.

 

Breed glimlachend en met Ciro in zijn armen stond papa Mertens de pers te woord na het duel. Een maand voor de jaarwisseling lijkt zijn trein vertrokken.

 

Een goede zaak voor zijn club, die met 34 punten na 13 wedstrijden bovenaan de tabel blijft staan in Turkije. Fenerbahce volgt op 3 punten, maar heeft wel nog een wedstrijd tegoed.

Mertens viert zijn goal met zoontje Ciro

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.