Ga naar de inhoud

Team Antwerp TOPdesk verwelkomt oude bekende Mo Kherrazi om blessureleed op te vangen

 vr 22 september 2023 21:04

Versterking voor Team Antwerp TOPdesk. De Belgische 3x3-ploeg rekent af met blessures van Caspar Augustijnen en Bryan De Valck en verwelkomt daarom Mohamed Kherrazi. De Nederlander is een oude bekende in het circuit en ook in de Belgische competitie, waar hij tot vorig seizoen voor de Leuven Bears speelde.

"We zijn blij om aan te kondigen dat Mohamed Kherrazi voor de rest van het seizoen voor ons team zal uitkomen", klinkt het in een aankondiging op Instagram.

 

Door een kruisbandblessure staat Caspar Augustijnen aan de kant, ook Bryan De Valck is niet beschikbaar bij Team Antwerp TOPdesk. Dus moet de Nederlandse forward van 2,01 meter even invallen.

 

De 33-jarige forward speelde tot april van vorig seizoen bij de Leuven Bears, maar moest noodgedwongen stoppend met rugproblemen. Een nieuw avontuur in de 3x3 ziet Kherrazi wel zitten. Zijn laatste toernooi dateert van 2019.

 

De nieuwe aanwinst mag komend weekend meteen zijn waarde bewijzen in Polen, waar Antwerp het Lublin Challengertoernooi speelt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.