Ga naar de inhoud

Julie Vanloo in de wolken met de steun van "idool" De Ketelaere: "Ik viel bijna flauw"

 vr 16 juni 2023 14:02
Charles De Ketelaere en zijn ploegmaats van de Belgische U21 kwamen supporteren voor de Belgian Cats.
Charles De Ketelaere en zijn ploegmaats van de Belgische U21 kwamen supporteren voor de Belgian Cats.

Dat de jonge Rode Duivels vrijdag in Israël kwamen supporteren voor de Belgian Cats is in de smaak gevallen bij de Belgische vrouwen, niet het minst bij notoir voetbalfan Julie Vanloo. "Charles De Ketelaere is mijn idool", kraaide ze van plezier na de winst tegen Tsjechië.

Terwijl de Belgian Cats gisteren begonnen zijn aan hun EK basketbal zitten de jonge Rode Duivels nog in de laatste fase van hun voorbereiding op het EK U21.

 

De Belgische beloften wonnen gisteravond een oefenpot in en tegen Israël en namen vrijdagochtend de tijd om de Cats te komen aanmoedigen tegen Tsjechië.

 

Voetbalfan en vurig Club Brugge-supporter Julie Vanloo was helemaal in de wolken. "Ik zag die jongens binnenkomen en ik merkte meteen Charles De Ketelaere op. Ik viel bijna van mijn stoel", lachte een enthousiase Vanloo na de match.

 

"Ik heb een abonnement bij Club Brugge, Charles De Ketelaere is mijn idool. En nu komt hij naar een match van ons kijken. Ik ben bijna flauwgevallen (lacht)."

 

"Echt wauw, supertof dat zij hier waren! Ik vind De Ketelaere een fantastische voetballer en ik heb heel veel appreciatie voor hem. Het is leuk dat dat van beide kanten komt en dat zij hier zijn komen kijken naar de Belgian Cats."

 

Om de dag van Julie Vanloo helemaal perfect te maken, mocht ze even later ook nog op de foto met De Ketelaere. Beide teams namen ook nog even de tijd om een gezamenlijke groepsfoto te maken.

De jonge Rode Duivels en de Belgian Cats poseren samen voor de foto.
De jonge Rode Duivels en de Belgian Cats poseren samen voor de foto.

Vanloo: "We kunnen hier iets moois neerzetten"

Het enthousiasme van Julie Vanloo over het Duivelse bezoek was dus groot, maar na de knappe overwinning tegen Tsjechië mocht het natuurlijk ook nog wel even over de Belgian Cats gaan.

 

"We spelen zó goed samen. Iedereen lacht, iedereen speelt, iedereen scoort, iedereen doet zijn job. Het is echt mooi", straalde Vanloo.

 

"Hoe dat komt? Ik denk dat het te maken heeft met maturiteit. We zijn door de jaren heen allemaal gegroeid, individueel en ook als ploeg. Wat je nu ziet, is het resultaat van vele jaren hard werk."

 

"We zitten nu in een goeie flow. Als we dit toernooi kunnen blijven groeien naar dit niveau, dan geloof ik er heel hard in. Als we dit kunnen blijven brengen en wanneer iedereen gezond blijft, kunnen we hier iets moois neerzetten. We hebben nu een statement gemaakt. Dit moeten we voortzetten."

Gerelateerd: