Ga naar de inhoud

Opnieuw tegenvaller voor Juventus: Angel Di Maria is drie weken out

Angel Di Maria na zijn enige doelpunt dit seizoen.

Blessureleed blijft Angel Di Maria achtervolgen dit seizoen. De Argentijn miste al vier wedstrijden door een blessure aan de adductoren, en is nu weer drie weken buiten strijd met een hamstringblessure. 

Dinsdag verloor Juventus met 2-0 in Israël bij Maccabi Haifi in de Champions League, en er volgde twee dagen later nog meer slecht nieuws. Di Maria liep in die wedstrijd een lichte blessure op aan de rechterhamstring.

 

Hij zal een vijftal wedstrijden missen: de competitieduels tegen Torino, Empoli en Lecce en de CL-duels tegen Benfica en PSG, de club waarvan hij transfervrij overkwam deze zomer. 

 

Dat betekent dat Di Maria na de heenmatch nu dus ook de terugmatch tegen zijn vorige werkgever mist. 

 

Met slechts zeven gespeelde duels, waarin hij tot één doelpunt en vier assists kwam, beleefde de rechtsbuiten nog niet al te veel plezier aan zijn overgang naar de Oude Dame. De club zelf draait voorlopig ook een barslecht seizoen, met slechts een achtste plaats in de Serie A en een nakende uitschakeling op het kampioenenbal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.