5. 74' - Doelpunt - Christian Gytkjær (1 - 0)
Serie A TIM - speeldag 7 - 18/09/22 - 15:02
74'
Christian Gytkjær
74'
1 - 0

Juventus zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De Oude Dame ging vanmiddag op bezoek bij laagvlieger Monza, maar werd met een 1-0-nederlaag huiswaarts gestuurd. Angel Di Maria kreeg kort voor de rust rood voor een gemene elleboogstoot.

Na een 0 op 6 in de Champions League en een magere 10 op 18 in de competitie was Juventus in een stevige crisis verzeild geraakt.

Een verplaatsing bij rode lantaarn Monza kwam dan ook als geroepen om het vertrouwen opnieuw wat op te krikken. Al werd al snel duidelijk dat niets minder waar was.

Monza zette een stevige organisatie neer en de bezoekers kwamen amper tot kansen. Tot overmaat van ramp ging kort voor de rust ook nog eens het licht uit bij Angel Di Maria. De Argentijn deed zijn voornaam allesbehalve eer aan en pakte uit met een stevige elleboogstoot. Juventus met 10 verder.

Ook na de rust waren de kansen schaars, maar een kwartier voor het einde prikte Monza dan toch een keer gevaarlijk tegen. Invaller Gytkjaer dook slim op voor doel en bezorgde de thuisploeg zo zijn eerste zege van het seizoen.

Juventus zakt verder weg en blijft in de middenmoot kamperen.

90+8' tweede helft
90+7'
Andrea Colpani (Monza) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Weston McKennie (Juventus).
90+7'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Christian Gytkjær (Monza) stond buitenspel.
90+1'
90+1'
Luca Caldirola (Monza) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Dusan Vlahovic (Juventus).
90+1'

90'
Gleison Bremer (Juventus) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90'
Bij Juventus wordt de hoekschop genomen door Nicolò Fagioli. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90'
Nicolò Fagioli neemt de hoekschop voor Juventus. Hij dropt de bal centraal voor doel.
89'
Patrick Ciurria (Monza) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Matìas Soulé (Juventus).
84'
Patrick Ciurria (Monza) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Moise Kean (Juventus).