Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Herbekijk de beste fragmenten uit de laatste aflevering

In de laatste Vive le Vélo gewijd aan de Vuelta ontvangt Karl Vannieuwkerke José De Cauwer, Eddy Planckaert en Iljo Keisse. Het kwartet kaart na over de historische overwinning van Remco Evenepoel in de Spaanse rittenkoers. Herbekijk hier de beste fragmenten uit de laatste aflevering.

Het carrièreoverzicht van Remco Evenepoel

De reportage met Dario Kloeck, de "broer" van Evenepoel

Het interview van Sammy Neyrinck met Evenepoel

Het ritverslag bij de mannen

Het ritverslag bij de vrouwen

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: Eddy Planckaert
ma 05 september 2022 71 min