Ga naar de inhoud

Van kwaad naar erger voor Mike Vanhamel: Beerschot verwijst doelman naar B-kern

De vrije val van Mike Vanhamel. Sinds 2018 was hij eerste doelman bij Beerschot, maar vandaag werd Vanhamel door het bestuur en het management naar de B-kern verwezen. Een beslissing omwille van "sportieve en extra-sportieve redenen", klinkt het vanuit de club.

Mike Vanhamel wordt door zijn club Beerschot naar de B-kern verwezen. De 32-jarige doelman kwam in 2018 naar Beerschot en heeft er nog een contract tot 2024. Hij speelde al 137 wedstrijden voor de Antwerpenaren.    

 

Dit seizoen stond Vanhamel in de eerste drie competitieduels in 1B tussen de palen. Vorig weekend moest de keeper, die gelinkt werd aan een transfer naar Anderlecht, op de vierde speeldag tegen Club NXT (1-2 winst) zijn plaats afstaan aan Bill Lathouwers.

 

Vanhamel, die eerder dit seizoen ook al overhoop lag met de trouwe Beerschot-aanhang, kreeg zelfs geen plaatsje op de bank. Derde doelman Davor Matijas wel. 

 

Vandaag viel Vanhamel nog een trede naar beneden in de hiërarchie.

 

"Mike Vanhamel blijft bij Beerschot. Maar wordt omwille van sportieve en extra-sportieve redenen verwezen naar de B-kern", klinkt het vanuit de club. "Die beslissing werd genomen door het bestuur en management van Beerschot en United World."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.