Ga naar de inhoud

Anfield haalt adem! Eindelijk contractverlenging voor Salah: "Jagen op nóg meer trofeeën"

Een zucht van verlichting op Anfield. Liverpool bevestigde vandaag de contractverlenging van zijn "koning" Mo Salah. De Egyptenaar zag kroonprins Sadio Mané vertrekken, maar zal met nieuwe aanwinst Darwin Nunez opnieuw een gooi proberen doen naar de quadruple. "Ik wil nóg meer trofeeën met Liverpool winnen", vertelde Salah zelf. 

Eindelijk. Mohamed Salah heeft een "langdurige" contractverlenging bij Liverpool getekend. 

 

Na intensieve contractonderhandelingen, heeft de club vandaag bevestigd dat het zijn goudhaantje wat langer op Anfield kan houden. Na de uitgaande transfer van Sadio Mané, is dit een opsteker voor de vice-kampioen van de Premier League.

 

"Ik voel me geweldig en kijk ernaar uit om nog meer trofeeën te winnen met de club. Het is een gelukkige dag voor mij en mijn entourage", vertelde Salah in een verklaring op de clubwebsite. 

De laatste vijf of zes jaar heeft het team steeds progressie gemaakt

Mo Salah

"Het kostte een beetje tijd om mijn contract te vernieuwen, maar nu is alles in kannen en kruiken. Vanaf vandaag richten we onze blik weer op de toekomst." 

 

"Ik denk dat je in de laatste vijf of zes jaar kunt zien dat het team steeds progressie heeft gemaakt. Vorig seizoen waren we dicht bij de quadruple, maar helaas hebben we in de laatste week van het seizoen twee steken laten vallen. Volgend seizoen beter."

Salah zal er de offensieve linie aanvoeren met onder anderen nieuwkomer Darwin  Núñez en Luis Diaz, de revelatie van de laatste seizoenshelft vorig jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.