Ga naar de inhoud

Tourmanager: neem het op tegen Yevgueni en weerman Bram in de minicompetitie Sporza Tour

Heb jij al een Sporza Tourmanager aangemaakt? Fantastisch! Dit jaar loont het namelijk extra de moeite, want je kan het ook opnemen tegen een aantal bekende koersliefhebbers in de minicompetitie van Sporza Tour (Radio 1). De drie sterkste ploegen gaan naar huis met een mooie prijs.

Tijdens de Tour de France kunt u niet alleen terecht op één en Sporza.be, ook op Radio 1 kunt u dagelijks tussen 13u en 18u de ritten volgen onder de deskundige leiding van Gert Geens en Babette Moonen. 

 

Dit jaar smijten gastheer en gastvrouw zich naast de koers ook op Sporza Tourmanager. Dat doen ze niet alleen, maar wel met een aantal bekende enthousiastelingen. 

 

Klaas Delrue van Yevgueni, Frederik Sioen, Jeroen Lenaerts (Tim uit Thuis), weerman Bram Verbruggen, Cyriel Dessers en Saartje Vandendriessche leggen op dit eigenste moment de laatste hand aan hun ploeg. Allemaal zijn ze er van overtuigd dat zij kunnen winnen.

Wil jij deel uitmaken van deze minicompetitie? Dat kan. Van zodra je zelf een ploeg hebt aangemaakt, kom je met deze link in de juiste competitie terecht. 

 

https://tourmanager.sporza.be/join/YldDagajvjJo

 

Ben je bij de beste 3, dan win je aan het eind van de Tour misschien wel een jaarabonnement op Bahamontes. De ultieme winnaar krijgt daar ook nog eens een Sporza wieleroutfit bovenop. 

 

Heb je je ploeg klaar en ben je ingeschreven in de minicompetitie? Luister dan zeker naar Sporza Tour, elke dag van 13u tot 18u, voor het laatste nieuws uit de minicompetitie.