Reconstructie van de kinderdroom: Bayern kondigt nieuw contract Thomas Müller aan met geweldige foto's

Thomas Müller blijft Bayern München na meer dan 20 jaar trouw. De 32-jarige aanvaller sloot in 2000 aan bij de Beierse jeugdacademie en tekent nu bij tot de zomer van 2024. Bayern organiseerde een opmerkelijke fotoshoot om het nieuws te delen.

Hij maakt inmiddels al deel uit van het meubilair maar Thomas Müller heeft nog niet genoeg van zijn rood-witte verhaal. De legendarische aanvaller blijft de Duitse recordkampioen trouw en doet er nog twee jaar bij.

 

Bayern München spaarde geen moeite om het goede nieuws met de wereld te delen. Met een nagebouwde slaapkamer van de jonge Thomas Müller geven ze weer hoelang de aanvaller al meedraait in de club.

Indrukwekkende cijfers

Als 11-jarig jongetje werd Müller weggeplukt  door het grote Bayern München. Het bleek een geslaagde overstap want 8 jaar later brak het talent door en maakte hij zijn debuut voor de eerste ploeg.

 

"Sinds ik in 2000 bij de jeugdacademie toekwam, heb ik een ongelofelijke weg afgelegd", zegt Müller, die al 624 wedstrijden speelde voor Bayern en daarin 226 goals maakte en 242 assists uitdeelde.  


"Ik haal er heel veel plezier uit om jaar na jaar de rode kleuren te mogen dragen, op en naast het veld, ook al krijg je soms tegenwind. Dus, laten we samen verder doen!"

 

Müller heeft met Bayern al een indrukwekkende waslijst aan titels verzameld. Zo won hij  11 landstitels, twee keer de Champions League, het WK voor clubs, de UEFA Supercup en 6 Duitse bekers. 

 

Benieuwd hoeveel titels hij nog mag bijschrijven in de komende twee jaar.