Ga naar de inhoud

"Willen Lewandowski houden, maar contract verleng je niet met druk op knop zoals in spelletje"

Bayern München is volop in contractonderhandeling met Robert Lewandowski die nog een contract heeft tot 2023.

Bayern München en Robert Lewandowski zijn er nog niet uit over een contractverlenging. De Poolse international, die dit seizoen 32 competitiedoelpunten heeft gemaakt en op weg is om voor het 5e jaar op rij topscorer van de Bundesliga te worden, staat tot 2023 onder contract bij Bayern.

"We zijn in gesprek met Robert en willen dat hij zo lang mogelijk bij Bayern blijft", zegt Kahn tegen Sport1. "Blijkbaar zijn sommigen van mening dat dergelijke gesprekken en contractonderhandelingen als een online managerspel zijn, waarbij ik ergens klik en hij vervolgens zijn contract verlengt."

 

"Robert is een speler die het potentieel heeft om elk jaar 30 tot 40 goals te maken. Natuurlijk krijgen zulke spelers op een gegeven moment het idee: 'Ik heb hier alles bereikt en alles gewonnen. Dan kost het tijd om ze te overtuigen om te blijven." 

 

Bayern heeft de 10e opeenvolgende competitietitel binnen handbereik, die het zaterdag kan claimen met een overwinning op nummer 2 Dortmund.

Blijkbaar zijn sommigen van mening dat dergelijke gesprekken en contractonderhandelingen als een online managerspel zijn, waarbij ik ergens klik en hij vervolgens zijn contract verlengt.

Oliver Kahn, CEO Bayern München