Club Brugge mist Noa Lang tegen Kortrijk na positieve coronatest

Noa Lang

Club Brugge zal Noa Lang even moeten missen. De Nederlandse aanvaller heeft een positieve coronatest afgeleverd en ontbreekt dus in de wedstrijdselectie van Club Brugge voor de wedstrijd van zondag tegen Kortrijk.

Club Brugge-coach Alfred Schreuder heeft zijn selectie voor de wedstrijd tegen Kortrijk van zondagavond bekendgemaakt. Daarin is geen plaats voor Noa Lang en dat heeft een goeie reden.

 

De Nederlandse aanvaller van Club heeft positief getest op corona en moet dus noodgedwongen afhaken. Lang werd donderdag tegen Union in de rust vervangen toen Schreuder het tactische plan aanpaste en Eder Balanta in de ploeg bracht.

 

Club Brugge mist naast Lang ook aanwinsten Tajon Buchanan en Andreas Skov Olsen. Buchanan speelt met Canada enkele interlands en Skov Olsen heeft te veel last aan zijn lies. Clinton Mata zit dan weer een schorsingsdag uit.