Heracles laat omstreden Rai Vloet (voorlopig) uit wedstrijdselectie

  Heracles heeft ingegrepen na de commotie van de voorbije dagen. De Nederlandse club deed afgelopen weekend weer een beroep op Rai Vloet. Twee maanden geleden raakte hij nog betrokken bij een dodelijk ongeluk. "We hopen dat de rust terugkeert", meldt Heracles.

  Rai Vloet speelt voorlopig dus geen wedstrijden meer voor Heracles Almelo. De club uit de Nederlandse Eredivisie laat Voet alleen nog maar meetrainen met de selectie van trainer Frank Wormuth na alle commotie die afgelopen week ontstond over zijn rentree. 

   

  Vloet was twee maanden geleden betrokken bij een dodelijk ongeluk. Heracles besloot begin vorige week om Vloet weer bij de selectie te halen. Hij maakte zaterdag als invaller tegen NEC (0-0) zijn rentree. Een deel van de aanhang was het daar niet mee eens.

   

  "Alle betrokkenen zijn gebaat bij rust, gezien alle commotie van afgelopen week", zegt technisch directeur Tim Gilissen. 

   

  "Sinds het noodlottige ongeval staan de rouwgevoelens van de familie van het slachtoffer bij ons voorop. De emotionele betrokkenheid van de supporters, de sponsoren en de club is enorm. Ieder van ons hoopt dat de rust terugkeert."