Rennes verwelkomt Jérémy Doku opnieuw op de training

    Jérémy Doku heeft woensdag de trainingen hervat bij Rennes. De Franse eersteklasser heeft het nieuws bekend gemaakt met enkele foto's op sociale media. 

    De 19-jarige Jérémy Doku kwam dit seizoen door blessures aan zijn hamstrings en knie nog maar 4 keer in actie voor Rennes. Zijn laatste wedstrijd dateert van 22 augustus, maar nu traint hij dus weer met de groep.

    Het is niet duidelijk wanneer Doku opnieuw wedstrijdfit zal zijn. Zaterdag ontvangt Rennes in de Ligue 1 Montpellier, volgende week donderdag is er de thuiswedstrijd in de Conference League tegen Vitesse.

    Doku was afgelopen zomer nog de revelatie van de Rode Duivels op het EK. Bij de Duivels zit hij inmiddels aan 10 caps (twee goals). Hij miste de voorbije 3 samenkomsten van de nationale ploeg.